era_fm Tahniah @warnermusic_malaysia atas pelancaran album "15 Senandung Aidilfitri" petang ini... 3h

» LOG IN to write comment.

era_fm Marilah kita sama-sama berdoa untuk saudara kita di Gaza. Sesungguhnya senjata kita semua di sini adalah doa. Berdoalah semua selepas solat, bukan doa itu di tulis di laman media sosial sahaja ye?
Berdoalah dengan ikhlas.
6h

» LOG IN to write comment.

era_fm Ini yang bakal terjadi Isnin, 14 Julai 2014...JoHaRa Argentina vs hitz Morning Crew Germany. Team yang kalah akan menggelarkan diri mereka mengikut pasukan lawan pada Isnin nanti >> hitzfm Morning Crew with Haniff and Ray / JoHaRa Pagi ERA bersama Ean dan Jinnyboy 6h

» LOG IN to write comment.

era_fm Ok geng! Argentina menentang Germany di final Piala Dunia 2014!
Saksikan perlawanan terhebat tersebut bersama Zahid, Adi dan Ray di Fiesta Samba Final 2014 dari 12 tengah malam hari Ahad, malam Isnin, 14 Julai di Dataran Merdeka sehinggalah sepak mula berlangsung dengan pelbagai aktiviti menarik! Siaran langsung melalui ERA fm dan Astro Arena bersama tetamu khas Perdana Menteri Malaysia, Dato' Seri Najib Tun Razak dan Menteri Belia dan Sukan, Khairy Jamaludin akan turut bersama untuk saksikan perlawanan akhir di skrin besar!
Fiesta Samba Final 2014 di Dataran Merdeka bersama ERA, Muzik Hit Piala Dunia!
11h

» LOG IN to write comment.

era_fm @azshafiq_azik dari Skuad ERA dapat jumpa Tun M di Bazaar Ramadan Precint 2 Putrajaya. Kata Shafiq yg berada di sana utk lintasan dan beri juadah berbuka percuma (sila dengar ERA utk dptkan lokasi ya), Tun M orangnya peramah sangat! Bangga dia dapat jumpa idola dia! 4d

» LOG IN to write comment.

era_fm Di sekitar majlis pengkebumian adik Memen, anak lelaki @lindarafar. Takziah dari kami #ERAvengers. Kredit foto hlive! Al-Fatihah. 5d

» LOG IN to write comment.

era_fm Geng, ni jadual perlawanan Piala Dunia suku akhir 5 & 6 Julai 2014. #OlaBola 1w
  •   nasuhasyazwan Yeyyy Germany . 1w
  •   danialsurani Go go go germany 1w
  •   hairul.n9 Argentina 7d
  •   azrulpu Nice Germany! 7d
  •   bajuraya_mommy_and_baby Go brazil.. 6d
  •   mr_dausyusop Hello @hotfm976 dah lama dah hotfm kt utara ni (pnang, kedah n perlis (88.2 FM) x ada stereo). Lama2 jadi bosan la dgar @hotfm976 ni..dah byk kali da org bagi aduan,tapu buat derdddd jer..saya mmg pndengar setia hotfm..tp skrg di sbabkan trkanan sound sistem radio hotfm yg mcm radio 60an tu sy beralih ke radio era.korang igat ni zaman radio kaset ke??tak macam radio era,dari dulu smpai skrg diorang sntiasa kemaskini liputan radio korang..sy sbgai pndengar hotfm amat kecewa dgn pihak radio @hotfm976 ni..mcm ni ke nk brangan jd stesen rdio no.1??mmg layak pon radio era dri dulu lg no.1,sebab diorang sntiasa mnjaga deria telinga pndengar2 diorang!! @era_fm 6d

» LOG IN to write comment.

era_fm Fakta #OlaBola ERA: Rekod penonton paling ramai yg hadir ke stadium adalah ketika final Piala Dunia 1950 - Uruguay lwn Brazil di Stadium Maracana, Rio De Jeneiro. 1w

» LOG IN to write comment.

era_fm @Adira91 nyanyi dengan @faizulaf2013 di showcase Adira. Best! 2w

» LOG IN to write comment.

era_fm Dina di showcase Adira 2w

» LOG IN to write comment.

era_fm Radhi OAG lepak dengan #JoHaRa sempena dgn Sambutan Hari Anti Dadah Antarabangsa 2014. Radhi ada pesanan utk korang semua...dengar ERA sekarang! 2w

» LOG IN to write comment.

era_fm Dah jadi rapper dah dia! Mejar (K) David Teo tgh lepak dengan JoHaRa sekarang! 2w

» LOG IN to write comment.

era_fm Artis Terbaik ERA bulan Jun @shahilaamzah 2w

» LOG IN to write comment.

era_fm Yeah! Pasukan All Star berjaya memenangi perlawanan ptg ni! Keputusan penuh: Pasukan All Star 3 lwn Nazzab Hidzan 3. #revkanpadang #reviveisotonic 3w

» LOG IN to write comment.

era_fm Keputusan terkini: Pasukan All Star vs Nazzab Hidzan (2-1). Wohoooo! #revkanpadang #reviveisotonic 3w

» LOG IN to write comment.

era_fm Keputusan terkini: Pasukan All Star vs Nazzab Hidzan (0-1) #revkanpadang #reviveisotonic 3w

» LOG IN to write comment.

era_fm Pasukan All Star dah bersedia utk beraksi #revkanpadang #reviveisotonic 3w

» LOG IN to write comment.

era_fm Sesi cabutan bertuah #revkanpadang #reviveisotonic 3w

» LOG IN to write comment.

era_fm Whoa! Teddy Sheringham ada kat Padang Awam Semenyih laaahh utk #revkanpadang #reviveisotonic ni. Korang jomlah datang sini!! 3w
  •   akusamourai Aduh tak dpt pegi la sayang betul.. Ada majlis ptg ni. 3w
  •   7hari_langsung_tinggi + tinggi? - / + berat badan? Cek my ig 3w
  •   papaya_store Syampoo labourse murah.. 3w
  •   fariezgas Perghh main dgn teddy sheringham 3w
  •   aniepismail90 oohhhh teddy teddy, teddy teddy teddy sheringham 3w
  •   shazlin21 Adoi baru skarang tau kn best klu blh undur masa blh la pegi argghhh kecewa nye 3w
  •   afaz6878 Aduhh rugii oo.. Tahu dr gmbo ni je 3w
  •   edzlin0 Fuyoooo 3w

» LOG IN to write comment.

era_fm Apa yang @rayaft senyum kan tu? #revkanpadang #reviveisotonic 3w

» LOG IN to write comment.