emma_maembong My rest time. Goodnight all. Maaf sy xtgok bola. Xminat heheh. Td pakai baju bola kene paksa dgn #evfamily hahaha nakal diorg. Selamat malam. Xoxo. Salam #evfamily #emavengers #emmamaembong @emavengers 2h

» LOG IN to write comment.

Normal emma_maembong

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

emma_maembong JENG JENG JENG! FINALS WORLD CUP DAH PUN TIBA!! Masa ni lah, orang yg tak tengok bola pun tetiba jadi football fan. Heheh!
Siapakah champion anda malam ni? Argentina ke Germany???? Hehehe. Emma dah nak dekat menang RM50 ribu! TQ in advance Hotlink!! Korang pun boleh menang sms, panggilan & data! #bolananza #bola #hotlink #worldcup

Kalau korang nak join, Dail *100*1*1# sekarang

https://new.hotlink.com.my/en/hot-offers/promos/collect2win.html
5h

» LOG IN to write comment.

emma_maembong Berbuka puasa dgn @emavengers !!! Alhamdullilah best day ever ! Rindu diorg sgt2. ! #emmamaembong #emavengers #evfamily 6h

» LOG IN to write comment.

Normal emma_maembong
emma_maembong Repost from @emavengers Hye #emavengers cinta hati princess @emma_maembong sekalian !! Jom ramai2 undi princess bagi kategori #ArtisWanitaPilihan dan #PersonalitiOnline .. Anda blh undi secara online di : www.anugerahmelodigalaksi.com.my dan blh dptkan borang undian di Harian Metro .. Jom undi.. #emmamaembong #emmavengers #evfamily 12h
  •   closetmurah_online_shop Cute as always 7h
  •   nadiasayonara KASI GEGAR SPSHOP. MODAL RM10 sahaja. Duduk goyang kaki. Modal RM10 boleh jadi beratus ratus. Sesuai untuk student yang nak buat side income. Modal cuma RM10. Duduk goyang kaki. Tak perlu cari org. Terbaikkkk SPSHOP! wechat id.nadia723926 7h
  •   monopod_rm22 Undi jgn tak undi 7h
  •   mrs_shiera Saya jual baju i am .. murah jeee 7h
  •   km200099 @nureikamdnor jom undi 7h
  •   nazhatikahhh Oii Fatimah rohani. Bajet hot nohhq 7h
  •   mhmmdfirdaus I nampak you kt Aeon Big Wangsa Maju. You nampak makin cantik with hijab @emma_maembong ^^ 5h
  •   sarahzamzuri Kejap pakai tudung kejap x.pakai terus lah emma.. 3h

» LOG IN to write comment.

Normal emma_maembong

» LOG IN to write comment.

Normal emma_maembong
emma_maembong Jadi budak sekolah balik. Shooting at sekolah menengah kebangsaan seksyen 5. @iiekasimon #emmamaembong #emavengers @emavengers 15h

» LOG IN to write comment.

Normal emma_maembong
emma_maembong Thank u so much @epietemerloh87 ! Emma ingat lg masa dulu baru2 nak naik xde sapa makeup artis nk makeup emma n tlg emma. Tp @epietemerloh87 lah yg byk tlg emma dari bawah sampai la skng. Dia seorg yg sgt baik hati. Selalu bg nasihat. Ish xtahu nk ckp apa lg tp allah saja yg tahu. Thank u abg for everything. Love you. Im always ur adik #emmamaembong #emavengers @emavengers @epietemerloh87 24h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Normal emma_maembong
emma_maembong Repost from @maembong_girls florence Kurung
Material Baju Polyamide
material Skirt Chiffon / lycra / cotton

Small cutting fits XS till M
RM150 1set
To order sms whatsapp
0133073893
#bajuraya2014 #maembonggirls #bajuraya #florencemaembong #florence #sayajual #murah #emmamaembong #emavengers @emavengers
1d

» LOG IN to write comment.

Normal emma_maembong

» LOG IN to write comment.

Normal emma_maembong

» LOG IN to write comment.

  •   bundlejamtangan Jom visit my ig ada jam dan pandora.. nak buat side income pun bole. . 2h
  •   dieyanazabani @sarahzamzuri kesiannya kt akak sorang ni. Dah tua2 tu, duk diam jelah jaga family. Kecoh betul. Huhu. 2h
  •   adiebanisa @sarahzamzuri ye pon nak tambahkan pahale puase tu, mulut boleh jage kan..? bahase boleh baik2 kan? Ape guna puase tp mulut jahat ye x? Xke hilang pahala tu...Agama ade suro kita cakap kasar2 ke ngan org? Or ade agama suro kita tegur org mcm orh xde adab? Rasenye x kot... Mcm mane la awak ajar anak awak berckp nnt? Sedangkan awak sendiri xberadab bile berkata2... Kalau awak xsuke @emma_maembong ni unfolow je la ig die.. xyah la tambah kan lg dosa awak mengata n menfitnah die.. fitnah tu kan lg berdosa dr membunuh? Dh ade ank2 kn? Boleh berfikirkan? Byk2lah beribadah bulan2 pose ni...mintak ampun mintak maap kt org..kn lebih baik... 2h
  •   una_kamaruzaman Jom semua kita Report Inappropriate ig @sarahzamzuri Hahaha.. ape punye nenek la. Bahasa pun takde lagi mau membebel. Dapat pahala ke kalau macam tu? Tengok movie pun jadi masalah. Ntah2 dia jeles kot ta pernah kuar tengok movie dgn laki dia masa mude2 dulu.. Kesian anak dia dpt mak takde adab macam ni. Haha 1h
  •   merida_manida comelnyer Kak Emma ngan abng zizan stay long ehhhh love youu guyss !!! 39min
  •   najwanomey Allahuakhbar..jahatnya mulut @sarahzamzuri ..kalau dah mcm tu gayanya,bukak jela tudung tu..tak sesuai la cara percakapan dgn gaya..buat malu agama je..nak menegur bukan camtu kak ye,Islam tak ajar kte menegur camtu..tegur baik2 tak salah kot..mcm nk aibkan org je..klau tak suka emma,juz unfollow je..senang..follow la ustazah2 ke ustaz2 ke..takdela awk sakit mata..uishh..ade jugak org mcm ni..seramnya dunia 34min
  •   anisnishi bia la emma kembong pon, tetap comey, cantik, lemah lembut,n xde hasad dengki kt akak.. menjatuhkn org lain xmenampakkan kita lagi baik drpd mereka ye.. renung2kn dan selamat beramallll!!! :) @sarahzamzuri 22min
  •   zati.iwani Ustaz kat meletop tu ckp secara general je mmg kita blh tgk wayang.. Tapi kene tgk jgk dgn siapa kita pegi an .. adakah dia halal bg kite :)) peace yooo .. jangan marah yerr fan2 kt sini.. Kosong-Kosong.. muahhhh :* 16min

» LOG IN to write comment.

Normal emma_maembong
emma_maembong Beria sgt mamat ni backup israel tgok commmet dia dekat gamabr emma post ni. #emmamaembong #emavengers @emavengers 2d
  •   ade_akukesah1234 Org yg comment tu Islam ke? Ke nama jea Islam? Kalau betul dia Islam, harap2 dia byk2la bertaubat. Tukar bateri hati tu takut dah jd hitam terbakor. 1d
  •   dauskowt Lu nk kafirkan org crmin dri dlu der.. Da ckop islam ke lu? Jgn Islam dlm ic je.. Len kli phm kan btol2 pe org ckp... Bingai xley nk d ajar 1d
  •   shasha_hudsons Sabar je kak..dia tk rase ape yg GAZA rase..That's why he talked to you like that.. 1d
  •   vitaminkulitcantik Mmg ramai mcm mamat ni @emma_maembong. Dia igt kita sokong Palestine tanpa tau sejarah. Tanpa ada fakta. Well, you are the one who believe all the lies Mr. Not us. 1d
  •   coach_ridhwan @dauskowt kalau mcm tu kita xde hak la nak kafirkan cina india yahudi semua tu..hahahaha kelakar btol 1d
  •   hellohanie @coach_ridhwan hahaha nicely said! 1d
  •   nurainaamira64 Syed alwi tu sekolah saya 5h
  •   iriyn.sabrinaa Teda otok kbai 2h

» LOG IN to write comment.

Normal emma_maembong

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.