djndklfm >NEON2 KL EDISI 11 JULAI 2014-JUMAAT | Bersamaan 13 Ramadhan 1435h<

Berteman ND dari jam 8mlm-12tgh mlm. Malam ini kita ada ' FRAGMEN CINTA' jam 9.30mlm-11mlm. Jom kongsikan juga kisah cinta anda di sini ya. Layan Mood Cinta mlm ini bersama kami.. ;)) Follow #ig KLfm @rmklfm972
@rmklfm972
@rmklfm972
Terus setia bersama KLfm 97.2 www.rtm.gov.my walau di mana anda berada ;))
18h

» LOG IN to write comment.

Normal Nordin Md Salleh
djndklfm by @zizanrazak869 "Assalamualaikum wbt.
Saudara / saudari yg dihormati sekalian, dijemput hadir ke HIMPUNAN SOLIDARITY 4 PALESTINE sekiranya berkelapangan esok selepas solat Jumaat di Lapangan Putra World Trade Centre (PWTC) untuk menzahirkan sokongan kepada saudara kita semua di GAZA yang sedang ditimpa kezaliman tentera Zionis Israel. Mohon utk sebarkan ke laman sosial (Instagram, Facebook, Twitter) agar lebih ramai rakyat Malaysia dapat bersama hadir esok. Ketepikan segala idealogi Politik mahupun perkauman atau berlainan agama, kita hadir sebagai rakyat Malaysia utk Penindasan Kemanusiaan dibumi GAZA.

Shahrul Nasrun B. Kamarudin
Joint President
Malaysia-Palestine Youth Movement." via @PhotoRepost_app
1d

» LOG IN to write comment.

djndklfm "Lebaran mulia sinar cahaya,
Cetusan rasa warnai pelangi,
Anuar Faizal 4Raya pilihan saya,
Tampak bergaya di pagi Aidilfitri." by @anuarfms "ANUAR FAIZAL 4RAYA

TQVM to @djndklfm for purchasing all 4 colours of our collection with additional 2 exclusive custom sampin. :) For orders: 0172872007

#DESIGNER #ANUARFAIZAL #4RAYA #EID2014 #RAYA2014 #LEBARAN2014 #MODERNMENSWEAR #MENSTYLE #KLFM #STYLO #BAJURAYA2014
#BAJUMELAYU2014 #RAYA #SAYAJUAL" via @PhotoRepost_app
1d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

djndklfm Apa salahnya saya tolong promosikan. Yang penting ada sumbangan ke tabung #palastin #gaza | Pihak ZAYNIA TEAM dengan kerjasama ONE CITY GARDEN Management,PLATINUM LIFESTYLE CLUB by ONE CITY serta KOPERASI USAHAWAN MUDA SELANGOR(KUAMS) dengan besar hati ingin menjemput anda menjayakan OMG Fest!CRAZY RAYA SALE yang akan diadakan pada 18th-20th Julai 2014 bertempat di ONE CITY GARDEN SHOPPE (West Boulevard)USJ Subang dari pukul 10am-12am.
Acara ini juga adalah bertujuaan untuk mengutip derma untuk disumbangkan kepada kesengsaraan yang dialami Palestin sekarang ini.
Kami akan menaja semua para artis/selebriti tapak niaga yang boleh memberi commitment untuk mempromosikan event OMG Fest!CRAZY RAYA SALE ini tak kira di laman sosial atau media massa masing-masing secara PERCUMA disamping mempromosikan produk anda. Pihak kami berharap setiap artis/selebriti yang terlibat akan menwawarkan acara ini kepada peminat/follower masing2.Jika anda berminat,sila berikan details berikut:
Nama Perniagaan :
Jenis Perniagaan :
Email :
FB/IG :
2d

» LOG IN to write comment.

djndklfm Meriahkan Suasana Hari Raya Aidilfitri anda dengan koleksi ANUAR FAIZAL 4RAYA. Kombinasi warna yang menyerlah ini menjadikan Raya anda tampak lebih ceria dan penuh dengan Warna Warni Aidilfitri. Bukan saja sekadar di Aidilfitri, malah anda boleh memperagakan busana Raya ini di Majlis2 Formal, Santai jua memakainya ke tempat kerja. Beranikan diri anda dan cetuslah satu variasi berbeza pagi Aidilfitri anda.

Jom redah #ig @anuarfms
@anuarfms
@anuarfms

Call or Whatsapp NOW at 0172872007
2d

» LOG IN to write comment.

djndklfm Follow this #ig.. @abugazasyriaa @abugazasyriaa @abugazasyriaa saya pagi ini tak henti2 mengalir menggenangkan nasib mereka di sana.. Ya Allah,TIADA TUHAN YANG KU SEMBAH SELAIN MU, KAU berikanlah mereka rakyat2 #palastin semuslim denganku kekuatan, perlindungan, ketabahan dan kembalikan kemakmuran serta keamanan buat mereka. ALLAH HU AKHBAR!! #muslimin & #muslimat marilah bersatu dan terus berdoa buat mereka.. Satukan hati kita dan teruskan berdoa tanpa henti agar Allah berikan keselamatan buat mereka semua rakyat #palastin #gaza #prayforgaza 2d

» LOG IN to write comment.

Normal Nordin Md Salleh
djndklfm Allah hu Akhbar!!! ALLAH MAHA BESAR!! ya Allah ya Tuhan kami yang SATU, bantulah kami, lindungilah kami muslimin dan muslimat seluruh duni dari bencana ini. Kami memohon kepada MU ya Allah, hentikanlah kezaliman ini ya Allah. Berat mata2 kami yang memandang, berat lagi bahu mereka yang menanggungnya di sana. Semoga KAU berikan pembalasan di atas kezaliman ini kepada mereka ya Allah. Allah Hu Akhbar!! ALLAH MAHA BESAR!!! #prayforgaza #gaza #muslimin #muslimat #palastin #doa #pray #safegaza #iloveislam #islam #insaf #allahmahabesar #allahhuakhbar #amin 2d

» LOG IN to write comment.

djndklfm Wahai muslimin dan muslimat yang dirahmati sekalian, marilah kita bersama bersatu memanjatkan doa-doa kita utk Para Sahabat kita di Gaza, semoga dilindungi dan diselamatkan dari kesengsaraan ini. Ya Allah, hanya pada MU tempat kami mengadu.. Maka lindungilah sahabat2 kami semuslim di sana dari kezaliman. آمِّيْنَ يا رَبَّ الْعَالَمِيْ #prayforgaza 2d

» LOG IN to write comment.

Video Nordin Md Salleh
  •   salwaabdrahman1 @djndklfm kikiki teringgal lakkk satu hihihi... 2d
  •   fiza_mia @djndklfm ...bila tgk abg ND kte teringat kt kwn sekerja kte....muka seakan-akan abg ND....dia sdg nazak skrg di hospt Limbang...sedihnya.....Allahuakhbar...semoga dia kuat semangat..dan jika tiba masanya nyawanya diambil...semoga dia pergi dgn tenang... ;-( 2d
  •   djndklfm @yanti_eryna hahaaaa.. Meriah raya dia tauun nie 1d
  •   djndklfm @f1tr13 belun lagi.. Sesaja p konti nyanyi lagu ni.. HikHikHik 1d
  •   djndklfm Kak @salwaabdrahman1 bila dapat berduet nyanyi lagu gan akak.. Dapat satu lagu pun jadi la kak.. Huhu teringin sesgt2 kakkkkk 1d
  •   djndklfm Kelaass lirik abg @djhezryklfm haha😀hahaº°˚˚˚°º 1d
  •   djndklfm Kak @salwaabdrahman1 bila dpt duet nyanyi lagi gan akak ni.. Teringin sgt2 nak nyanyi gan akak dlm 1 single.. Huhu.. 1d
  •   f1tr13 Amboi...cerianya...heheheheh 1d

» LOG IN to write comment.

djndklfm >NEON2 KL EDISI 9 JULAI 2014-RABU<

Salam Ramadhan ke 12 buat muslimin dan muslimat sekalian.. Jom sembang santai dgn ND, Call NOW 03-22825445 dan dengarkan #klfm 97.2
Berteman ND dari jam 8mlm-12 tgh mlm. Jgn Lupa klik LIKE seawalnya utk ND promosikan FB anda di ruang udara. Juga buat tempahan lagu2 pilihan terbaik anda. 1 Lagu Melayu & 1 lagu Antarabangsa sekitar tahun 90an ke atas yg akan di keudarakan di jam yg ke 2 nanti (9.15-11mlm). '1 CINTA' menyusul di jam yg terakhir nanti. Selamat Berhujung minggu bersama kami "KLFM RENTAK INTERAKTIF KOTA" ;)) @rmklfm972
3d

» LOG IN to write comment.

djndklfm Zaman Beredar dan Masa Pun Berubah, begitu juga dengan Fashion. Setiap dari kita pasti inginkan yang terbaik dalam kehidupan.
Cakap pasal kehidupan, pasti ramai yang hidup ni berkerja. Hidup untuk bekerja atau Berkerja untuk hidup. Tak kisahlah yang mana satu.

Pokok pangkalnya, nak habaq mai nieee.. Sapa2 yang dok bizie dan sesebokkkk sesangat lah tu kannn dan tak sempat nak BERSHOPPING.. Apa kata uols geledah ig dia nie.. @Men_Fashion_Store
@Men_Fashion_Store
@Men_Fashion_Store
@Men_Fashion_Store

Dan uols cuci lah mata sendiri eak. Especially abang2, pakcik2, adik2, adek2 dan semua lah. Pada hak kaum hawa tu, apa salahnya hadiahkan sesuatu berharga buat si dia dgn but 1 2 item di @Men_Fashion_Store ni uols.. Seriously memang berbaloi2.. Apa tunggu lagi??!! Moh lah kita stalk ig @Men_Fashion_Store
4d

» LOG IN to write comment.

djndklfm Alhamdulilah, selesai bayar zakat thru hp, °··♡Τнäиκ чöü♡··° #digi | Semalam nak pergi surau mak hulur duit, "Nah dek, g bayar duit zakat fitrah utk kita bertiga (Mak, Adik & Abg Ngani)." Sambil hulurkan duit ringgit Malaysia note 50. "Tak pe mak, guna duit adik jer utk bayar zakat fitrah ni ya. Mak simpan jer duit tu taw." Setiap tahun seboleh2 mak nak bayarkan duit zakat fitrah ni..lepas tu mak mesti suruh bayar cepat2.. Tetiba DIGI msg suh byr on9 hp jer.. Dlm masa 5 min settle. #sayadahzakatfitrahandabagaimana #sayadahbayar #awakdahbayarkah #akutetapaku #akusedarsiapaaku #akuyangbukansekarang #akududuksopanjerkopulak #akuyangdulubukansekarang #akuyanghappykoyangmerana #akuyangselfiekoyangpanas #inipostakusukaatiakulah #taksukatakapaunfollowsajor #kbai 4d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

djndklfm AL QURAN DAN KETENANGAN
Kajian Muhammad Salim yang diterbitkan oleh Universiti Boston. Objek penelitiannya terhadap 5 orang sukarelawan yang terdiri dari 3 lelaki dan 2 wanita.

Kelima orang tersebut tidak tahu bahasa Arab dan mereka pun tidak diberitahu bahawa yang akan diperdengarkannya adalah Al-Qur'an.

Kajian yang dilakukan sebanyak 210 kali ini terbahagi dua sesi, yakni membacakan Al-Qur'an dengan tartil dan membacakan bahasa Arab yang bukan dari Al-Qur'an.
Kesimpulannya, responden mendapatkan ketenangan sampai 65% ketika mendengar bacaan Al-Qur'an dan mendapatkan
ketenangan hanya 35% ketika mendengar bahasa Arab yang bukan dari Al-Qur'an.
5d

» LOG IN to write comment.

djndklfm Apa salah saya #ig Kenapa boley jadi macam ni.. Mcm mana saya nak #comment semua coment2 #followers saya.. Ini temanya #meminta2 kerrr?!! Oh TIDAKKK!!! @ic7nt4 @icint4 uols pun bermadalah mcm ni ker? 5d

» LOG IN to write comment.

djndklfm >KELAB CINTA KL EDISI 6 JULAI 2014-AHAD | Bersamaan 9 Ramadhan 1435h< "Mengapa mesti ada perpisahan
Jika pertemuan itu mendamaikan
Mengapa mesti ada perselisihan
Jika kemesraan itu membahagiakan
Mengapa mesti ada kesedihan
Jika rindu itu menggembirakan." Ayuh kongsikan madah2 CINTA juga Mutiara Kata anda di sini untuk ND bacakan di ruang udara KLfm 97.2 bermula jam 11mlm - 12tgh mlm ini. Layan terus mood romantis dan jiwang anda bersama himpunan lagu2 cinta terbaik anda. ;)) @rmklfm972
5d
  •   annefarina7 Hey! Tq call kite tadi! Haha nebes kita wak 5d
  •   anianaredland Saat Allah mencintai seseorang,tempat pertama menerima sentuhan itu adalah HATI,disitulah Allah melenyapkan segala rasa putus asa dan kesedihan akibat dosa mereka,kemudian berganti dengan harapan dan keinginan untuk berubah menjadi insan berjiwa bersih. Hati seolah berbisik "Aku tahu bila Allah mencintaiku,iaitu saat aku membenci segala kejahatanku."s 5d
  •   anianaredland Salam 9 Ramadhan. Aina Pct 9,Ptrajaya.. @djndklfm 5d
  •   official_yasirmohamad tqvm, td #kepuncakitu on air.. tq tq tq1000000000x @djndklfm 5d

» LOG IN to write comment.

djndklfm >NEON2 KL EDISI 6 JULAI 2014-AHAD<

Salam Ramadhan ke 9 buat muslimin dan muslimat sekalian.. Jom sembang santai dgn ND, Call NOW 03-22825445 dan dengarkan #klfm 97.2
Berteman ND dari jam 8mlm-12 tgh mlm. Jgn Lupa klik LIKE seawalnya utk ND promosikan FB anda di ruang udara. Juga buat tempahan lagu2 pilihan terbaik anda dalam 2 JER!! 1 Lagu Melayu & 1 lagu Antarabangsa sekitar tahun 90an ke atas yg akan di keudarakan di jam yg ke 2 nanti (9.15-11mlm). '1 CINTA' menyusul di jam yg terakhir nanti. Selamat Berhujung minggu bersama kami "KLFM RENTAK INTERAKTIF KOTA" ;)) @rmklfm972
6d

» LOG IN to write comment.