dianaamir By @colourfulsara "by @yasminmogahed "I ask you to change your profile picture in order to spread awareness of the ongoing genocide in Palestine. Changing the tide of public opinion is extremely powerful. That's why the Huffington Post reports that Israel is paying people to post positive things about Isreal on Facebook.
http://m.huffpost.com/uk/entry/3755782/"; via @PhotoRepost_app" via @PhotoRepost_app
4h

» LOG IN to write comment.

Normal fanpage : Diana Amir
dianaamir By @colourfulsara "by @nurhelizahelmi "Roket Al Qassam berjaya masuk Tel Aviv!
Allahu Akbar!!! Teruskan berdoa sahabat semua!

Berikan kemenangan ke atas umat Islam.
Kalahkan musuh-musuh Islam.
Aamiin" via @PhotoRepost_app" via @PhotoRepost_app
4h

» LOG IN to write comment.

Normal fanpage : Diana Amir
dianaamir Shoot soal wanita dgn suami ♡♡
Sambil tunggu waktu berbuka jom tgk tv9 rancangan @sistv9 sekarang k? 7 pm -7.30pm, selamat berbuka!
2d

» LOG IN to write comment.

Normal fanpage : Diana Amir

» LOG IN to write comment.

Normal fanpage : Diana Amir

» LOG IN to write comment.

Normal fanpage : Diana Amir
dianaamir Masya Allah, GAZA sedang diserang, tak terbayang apa yang berlaku dan di lalui mereka sekarang, derma kilat sdg dijalankan utk membantu rakyat GAZA! #prayforgaza #prayforPalestine
#AllahummansurilIslam
3d
  •   fieshacollection Pray for gaza.. Semoga mereka diberi kekuatan menghadapi serangan zionis laknatullah! >.< 2d
  •   mrhazef Ya Allah, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung Ababil menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami memohon kepadaMu ya Allah, turunkanlah bantuanMu kali ini kepada orang-orang Islam di Palestin, hancurkanlah rejim zionis Yahudi sedahsyat-dahsyatnya .. Amin .. 2d
  •   arizqi11 Itu asap yang diatas ledakan bentuk nya muka, ya allah... @dianaamir 2d
  •   dianaamir Betul @adreenaaaa cuma telco akan ambil percentage utk servis, better bank in rasanya ♡ 2d
  •   nalisaleen Kak @dianaamir..masya Allah digunakan utk pujian spt.,masyaAllah..merdunya suara akak mengaji..tp kalo mcm bala,kita ckp astagfirullahhalazim..mmg org kita byk tersilap bab ni..hihiii..peace..this is only my two cents.. 2d
  •   dianaamir Tq so much sis @nalisaleen astaghfirullahalazim 1d
  •   intanfadlina_ifr Mohon repost ni dear @dianaamir boleh ke 20h

» LOG IN to write comment.

dianaamir Ustaz @ustaz_hh , @adamcorrielee , azan Addin dan Ustaz Nabil di #politeknikshahalam 6d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Normal fanpage : Diana Amir
dianaamir Yayyy alhamdulillah another branch for @butikinspirasihana , in sya Allah I'll be there this morning 8 am for the official launching ♡♡ #tudunglabuh 1w
  •   allareezhijabista Assalam. tumpang lalu.. hehe Salam ramadhan utk semua gorgeous... jom follow ig allareezhijabista dptkan pakaian up to date di butik kami. Tq 1w
  •   thejenab @produkkecantikanmurah just helping Dianaamir.official@gmail.com 1w
  •   thehawacloset jemput singgah ig saya.ada tudung syria xxxl murah !! syukran wa assif jiddan => 1w
  •   anis_burnz Byknye iklan -.- 1w
  •   zullia__arabica salam ramadhan,tahniah sis..:-) saya ada jual kekacang ranggup, kurma segar, peanut candy, makanan timur tengah, berminat visit my ig & whatsapp 0122612649 #ZulliaArabica 1w
  •   kelipkelipstore SJ4000, UNIVERSAL LENS, MONOPOD, TSHIRT & SHUTTER (RM10) HERE! 7d
  •   aineesulaiman blinq beauty drink rm130 sini 4d
  •   muslifahakmar Haii uolss...inginkn kulit cantik bebas dr parut jerawat/kulit kusam/berminyak/perut buncisss>lemak berlebihan visit my ig..bancuh n mnm insyaallah smggu dah nmpk perubahan..murah2 n free postage 1d

» LOG IN to write comment.

Normal fanpage : Diana Amir
dianaamir Alhamdulillah for what we have in our lives!
It's Ramadhan month, the month of Alquran, the month of forgiveness and not to forget the month of giving ♡ here's a chance for us to do so, let's help our brothers and sisters from Syria, maybe we can't be there to help them hand in hand, but we can make du'a for them in our prayers, and send them love and care by donating via Muslim Care Malaysia, may Allah reward us with forgiveness and Jannah with our loved ones
#muslimcare #syriaeducationfundraising
2w

» LOG IN to write comment.

Normal fanpage : Diana Amir
dianaamir Alhamdulillah for what we have in our lives!
It's Ramadhan month, the month of Alquran, the month of forgiveness and not to forget the month of giving ♡ here's a chance for us to do so, let's help our brothers and sisters from Syria, maybe we can't be there to help them hand in hand, but we can make du'a for them in our prayers, and send them love and care by donating via Muslim Care Malaysia, may Allah reward us with forgiveness and Jannah with our loved ones
#muslimcare #syrianhelpmission
2w

» LOG IN to write comment.

Normal fanpage : Diana Amir
dianaamir Assalamualaikum ♡
Hebahan untuk tazkirah lewat Masjid Al Ridhuan sepanjang Ramadhan Kareem. Tazkirah bermula selepas selesai terawih 20 rakaat dlm anggaran jam 10.45 pm.
Semua jemaah dgn segala hormatnya dijemput hadir dan mohon bantuan agar disebarkan poster ini seluas mungkin. Jom sama sama bantu agama yang kita kasihi.. Jazakallah khairan khatiira.

P/S: please avoid leaving comment of long sentence advertisement for your business, It's inappropriate, I would have to block your account, thanks :) selamat berpuasa
2w

» LOG IN to write comment.

Normal fanpage : Diana Amir
dianaamir Semoga dengan bantuan amalan Ramadhan kita mampu bersama dalam kalangan orang2 yg beriman, amin! 2w

» LOG IN to write comment.

Normal fanpage : Diana Amir

» LOG IN to write comment.

Normal fanpage : Diana Amir
dianaamir Selamat menunaikan ibadah berpuasa 1435H, minta maaf salah silap yg sengaja ataupun tidak sengaja, maaf kan saya dengan redha ya? jom cuba khatamkan Alquran bulan ni, seperti ayat di atas, berusaha memasuki islam secara keseluruhan, dan jangan lah menjadi org yg munafik. In sya Allah amin we can do it!
#love #Ramadhankareem #judgementday
2w

» LOG IN to write comment.

dianaamir Another meaningful day in my life, a surprise birthday party organised by dear family, even x ckp semua org, but through thick and thin I love all of my dear big family members wholeheartedly ♡ Alhamdulillah for this opportunity. Beri kebahagiaan, kekuatan dan ketenangan kepada semua yg ku sayang ya Allah 2w
  •   r4den_n b 2w
  •   shah_arshad happy birthday my ex host hahahaha @dianaamir semoga di pjgkan umur dan di murahkan rezeki 2w
  •   aslamamir Eleh kaknana nk macho je jawapan. Hahaha. Padahal nangis siap abg habib dkt rumah nanti confirm kena pujuk kaknana lama :P okbai 2w
  •   shamxamir 2w
  •   pineng_ori_murah <--- powerbank pineng ORIGINAL dengan harga mampu milik. Visit my ig. 2w
  •   fndamir Visit my ig- ade jual org huhu 2w
  •   zulayhaaziz Tengkyuuuuu kakak manis folllow kita. Kaklong Zara asyik tanya je bila nak jumoa kak diana bila tengok muka kak diana muncul dekat tv. Ehem..... 2w
  •   nurulhayatiaini selamat berpuasa @dianaamir 2w

» LOG IN to write comment.

dianaamir After ustaz Nouman Ali Khan talk at Karangkraf yesterday nite, blessed to have all of u in my life, alhamdulillah #sisterhood @intanquraisha
@aisyahhazhar , umi ♡

RAMADHAN is the month for us to be closer to Allah, redeem ourself, its a gift from Allah for us because He is the Most Knowing, The King, The Pure, The Purifier, The authority, The Wise. Let's consistently do tilawah Alquran and do good deeds, we are all blessed with islam, dnt take it for granted ♡ amin!
2w

» LOG IN to write comment.

Normal fanpage : Diana Amir
dianaamir Terima kasih restoran seri keningau plaza masalam, shah alam, sponsor location PC Fitrah Ramadhan by @usrahfitrah pagi td, sedap sgt mee hun grg and kuih2 utk breakfast td, boleh try buka puasa di sana nanti, pastu terawih kat masjid negeri ♡♡ 2w

» LOG IN to write comment.

Normal fanpage : Diana Amir
dianaamir Pc fitrah ramadhan pagi td with @usrahfitrah, utk ajak org ramai in sya Allah 15 July majlis Nuzul Alquran di masjid al najihin bandar Sri permaisuri, selain sama2 terawih dan qiam beramai2 bersama kami pada 10 malam terakhir ramadhan di Masjid Assyakirin KLCC, jom!

Semoga kita semua di rezeki kan ramadhan yg dipenuhi amalan kebaikan, amin! @amin_idris , ustaz @albairaha ,Ustaz Fakaruddeen, Adam corrie, @mussariffin , @nurhelizahelmi kak aida khalida, @helmiyusof_hy
2w

» LOG IN to write comment.

Valencia fanpage : Diana Amir
dianaamir Terima kasih kak vee @vee_elfaiiziens make up kan diana harini, sekejap je but kemas sgt ♡ if ada yg nak bernikah boleh dptkan khidmat beliau :) I'm wearing @melindalooi RTW 2w

» LOG IN to write comment.