4h ctdk
Valencia SitiNurhaliza Tarudin
ctdk Selamat hari lahir buat sepupu yg ku sayangi aka 'penyimpan mohor mohor besar ku' ..kakiti doakan @dikjudhz sentiasa dicurahkan rezeki yg banyak,umur yg sihat dan bermenafaat serta gembira ,bahagia bersuami keluarga tercinta ... Happy birthday !! #nampakkeciktapilaju #nampakkeciktapigarang #nampakkeciktapimemangkecik #nampakkeciktapianakdahdua #nampakkeciktapinafsubuaye #bilabuatanakno3 4h

» LOG IN to write comment.

8h ctdk
Normal SitiNurhaliza Tarudin

» LOG IN to write comment.

20h ctdk
X-Pro II SitiNurhaliza Tarudin
ctdk Selamat malam #prayforGaza 20h

» LOG IN to write comment.

21h ctdk
Video SitiNurhaliza Tarudin
ctdk Part 2...tu diaa!! Baru tau camna na dpt effect kain terjungkit cam ekoq ayam serama..tq @amranlentera for this video.. 21h

» LOG IN to write comment.

21h ctdk
Video SitiNurhaliza Tarudin
ctdk Throwback the making of 'fragment' 21h

» LOG IN to write comment.

1d ctdk
Normal SitiNurhaliza Tarudin
ctdk Alhamdullillah..rezeki saya harini dari kakak sayang @luvlyriena .. Dahla tolong tgkkan tucing kita..belanja kita kueh lak...tqsm sis 1d
  •   d_aimminidais Hi feel free to visit us for those yg mencari mini pelamin nikah/tunang sekitar kl/selangor. Thanks! 11h
  •   allysa_shoppe Salam..sy jual bju &dress,,meh usha 8h
  •   zuraidahahmadz Nike tshirt for women rm40 free postage..cepat order selagi stock masih ada. 6h
  •   sajeha Bajukurungmilla 5h
  •   baju_bawah_rm20 Jum visit my ig 4h
  •   corelleindahouse Corelle sale!! 3h
  •   qsbeautyz Kuih muih kak ct share semua sedap2 taw. Girls, grab kcolly RM100 free pos+10 gift now 2h
  •   norhasniza.harun.1 Sedap tu... 2h

» LOG IN to write comment.

1d ctdk
Normal SitiNurhaliza Tarudin
ctdk Amin ya rabbal'alamin... 1d

» LOG IN to write comment.

1d ctdk
Normal SitiNurhaliza Tarudin
ctdk Repost from @zaskiasungkar15 via @igrepost_app, it's free! Use the @igrepost_app to save, repost Instagram pics and videos, ronaldo refuses to switch jersey with israeli, This is not the first time when 28 years old player showed his respect and love for Palestine Nation who is suffering from many decades. In 2011, Ronaldo sold his shoes to get donation for Real Madrid Foundation, organization build schools in 66 countries including Palestine. In November 2012, he donated Golden Boots worth 1.5 Euro,. saatnya kita berkaca dan iri pada ronaldo yg non muslim ;) begitu peduli nya beliau pada gaza dan tidak memperdulikan gunjingan saat dia berani menolak baju dari israel , yang kata beliau negara penjajah. Masha Allah .. may Allah bless you #freegaza #freesyiria #freepalestine #zionislaknatullah 1d

» LOG IN to write comment.

1d ctdk
Normal SitiNurhaliza Tarudin
ctdk Ya Allah berilah kekuatan buat hambamu yg di zalimi..by @qasander "MasyaaAllah my heart stop Ya allah berilah kekuatan kpd org2 islam di Gaza . Syurga di tempat mereka . Ameen ." via @PhotoRepost_app 1d

» LOG IN to write comment.

2d ctdk
Normal SitiNurhaliza Tarudin

» LOG IN to write comment.

2d ctdk
Normal SitiNurhaliza Tarudin
  •   monopod__rm25 Monopod rm25 free pos here ;) 1d
  •   qsbeautyz Sedapnyer nmpk. Boleh buat menu berbuka nnt :) girls, now promotion kcolly rm100 free postage n free 10 gift :) 1d
  •   mombabyriniey .bubur jagung..sedap...btw.sempena menjelang raya tak lama lagi.. Mommy2 yg nak usha luggage+backpack cartoon/tuxedo boboy/headband/ziraffe rack/castle play tent/dress princess/playground/bag 3d for babies/..silakan mommy2 sjemput ke ig mombabyriniey.. 1d
  •   payudara_besarmontok_dlm5hari Besttt errr 12h
  •   zuraidahahmadz Nike tshirt for women rm40 free postage..cepat order selagi stock masih ada. 6h
  •   baju_bawah_rm20 Jum visit my ig 4h
  •   jshop724 Monopod rm20 & shutter rm30... lets visit myIG #jshop724 2h
  •   casingcantikmurah Jom2..monopod rm20 jer!!! 2h

» LOG IN to write comment.

2d ctdk
Normal SitiNurhaliza Tarudin

» LOG IN to write comment.

3d ctdk
Normal SitiNurhaliza Tarudin
ctdk ️by @rizmanruzaini "Salam kepada semua.. Terima kasih atas sambutan hangat kepada #SitiNurhalizaExclusiveCreations kepada yg bertanya, koleksi ini tidak dijual online. Hanya boleh didapati secara eksklusif di JAKEL @jakeltextile cc @ctdk" via @PhotoRepost_app 3d

» LOG IN to write comment.

3d ctdk
Normal SitiNurhaliza Tarudin
ctdk Teringin punya pasal ,saya pun buat murtabak maggi 3d

» LOG IN to write comment.

3d ctdk
Normal SitiNurhaliza Tarudin
ctdk Pasni put'a boleh jadi model SS by @ptra__ "Thanks ibu for this gift @rozisangdewi @ctdk" via @PhotoRepost_app 3d
  •   iedasuhana @ctdk knapa stok2 brg simplysti pyah nk dpt kt tgganu?cmpact pwder argan oil tu dh brbulan2 xde stok..huhuhu..sya pmnat tgar prduk smplysti..cmpt pwder light clour mmg ssah nk dpt..puas cri kt guardian n watson.salesgirl ckap stok xde..nape ek?huhu.. 2d
  •   fatinanisadizi Yg ni paling menjadi ! Dalam masa seminggu jrawat alhamdulillah xde ! woot woot ! 2d
  •   suzanilawati Susah dpt stock ... 1d
  •   nuraliyazynuddin siti..set mkap simplysiti kat kota bharu tak update la..saya selaly tngok online ada promotion barang2,tapi kat guardian and watson kbmall xde la siti..so sad..saya suka produk simplyiti..saya bli ni pun if ada turun kl..but i hopr siti boleh improve utk kb eyh 1d
  •   azwatukiman @ctdk kenape acne scar dah x kuar ag.. Bnyak product xd... Sy suke pkai produck simplysiti sbb halal.. 24h
  •   rosmawatinoh pembelian online produk simplysiti,delivery lambat.pls check.tq 22h
  •   shahrina_ays True.. product bnyk xde.- Ssh btl nak dapat eyebrow punya warna rich brown. Dr putrajaya ke klcc. Xde gak..adusss. @ctdk help us.. 18h

» LOG IN to write comment.

3d ctdk
Normal SitiNurhaliza Tarudin

» LOG IN to write comment.

3d ctdk
Normal SitiNurhaliza Tarudin
ctdk ️ it!!!by @officialsimplysiti "Introducing CCDD, a truly must-have cream for your beauty needs. Log on to SimplySiti website for further info! #simplysiti #newarrival #ccdd #makeup #makeupartist #potd" via @PhotoRepost_app 3d

» LOG IN to write comment.

3d ctdk
Normal SitiNurhaliza Tarudin

» LOG IN to write comment.

3d ctdk
Normal SitiNurhaliza Tarudin
ctdk Haa..ni cheq nak ceghita..sorang depa panggil 'Hang Jebat' sorang lagi tu cheq panggil 'Hang Tuah'..sama2 nampak perengguih tapi..hati ada taman cheqq.. 3d

» LOG IN to write comment.

3d ctdk
Lo-fi SitiNurhaliza Tarudin
ctdk by @rizmanruzaini "Dapatkan koleksi raya @ctdk #SitiNurhalizaExclusiveCreations by #rizmanruzaini kolaborasi bersama @jakeltextile bermula MINGGU KEDUA RAMADHAN eksklusif HANYA di JAKEL kuala lumpur *tudung #SitiNurhalizaCollection dari @galeriariani" via @PhotoRepost_app 3d

» LOG IN to write comment.