5h ctdk
Normal SitiNurhaliza Tarudin
ctdk Alhamdullillah &terima kasih kepada orang kuat Restoran Marhaba Sunway Resort Hotel & SPA ..En Kadir & isteri Azwaliza serta En zamri kerana sokongan terhadap majlis berbuka SS..makanan memang sangat sedap!! 5h

» LOG IN to write comment.

6h ctdk
Normal SitiNurhaliza Tarudin
ctdk Terima kasih banyak2 pasangan kembar cantik sudi hadir ke pelancaran &berbuka Simplysiti.. by @syazara_aisha "Thanks my dear sis @ctdk love you" via @PhotoRepost_app 6h

» LOG IN to write comment.

13h ctdk
Walden SitiNurhaliza Tarudin
ctdk Merenung jauh memikirkan dapat tak duit raya tahun ni 13h
  •   ad64664zri mengapa kau termenung ohhadik berhati bisu @ctdk 5h
  •   aininurhaliza Kak iti nk duit raya x?? office sy ade bagi lebihh 5h
  •   rashidmohd Mcm ank patung @ctdk 5h
  •   himpunsiregar Maii sini,datang Jakarta nanti saya bagj kakiti duit raya @ctdk 5h
  •   azliza_annur Wangian ORIGINAL dari Tanah Arab Makkah..sgt popular di Timur Tengah.. Sangat wangi, tahan lama, msh melekat pd baju wlupun seharian berpeluh.. mereka y dh cuba perfume ni rata2 tersangat puas ht & tlh jatuh ht dgn wangiannya.. BEBAS ALKOHOL & boleh dibawa solat.. Hanya Rm 20.00/botol (8ml) termasuk poslaju.. T'dpt dlm 7 jns wangian.. (0132113091) 4h
  •   freeforexclassfxunited Singgah ig saya kalau nak buat income 1-5K sehari.. #Forex #freeClass #FxUnited #HarusSyarak #noSwape 4h
  •   scenenseen Siti shomelll 4h
  •   mrs_shiera Saya jual bJu i am 2h

» LOG IN to write comment.

13h ctdk
Nashville SitiNurhaliza Tarudin
  •   tia_wiradinata Kakaaaak..... Kapan mau dtg kesiniii?? Kangen tau. @ctdk 6h
  •   dress_handbag_onlineshop Lawa nyaaaaa 6h
  •   tengkudiana6 mcm Nora Danish #noradanish 5h
  •   fizafawie X lah noradanish yg mcm ct...coz ct lahir dlu haha 5h
  •   ingin_tinggi_langsing_alami Mau tinggi, langsing, cantik bebas dari jerawat..?? hub bm/wa 5h
  •   aininurhaliza Bestnyaaaaaaa shoppinggg!!! Kak iti plis buat open house for sitizoners...nak raya umah kak iti!! @ctdk 5h
  •   azliza_annur Wangian ORIGINAL dari Tanah Arab Makkah..sgt popular di Timur Tengah.. Sangat wangi, tahan lama, msh melekat pd baju wlupun seharian berpeluh.. mereka y dh cuba perfume ni rata2 tersangat puas ht & tlh jatuh ht dgn wangiannya.. BEBAS ALKOHOL & boleh dibawa solat.. Hanya Rm 20.00/botol (8ml) termasuk poslaju.. T'dpt dlm 7 jns wangian.. (0132113091) 4h
  •   mrs_shiera Saya jual baju iam 2h

» LOG IN to write comment.

16h ctdk
Video SitiNurhaliza Tarudin
ctdk @faizal_tahir pencipta lagu 'AKU' di dlm album Fragmen.. Tqsm dan tak sabar nak perform lagu ni di pentas konsert akan dtg..😎 16h

» LOG IN to write comment.

17h ctdk
Normal SitiNurhaliza Tarudin
ctdk New edition baby Suri.. Alhamdullillah.. 17h

» LOG IN to write comment.

1d ctdk
Sierra SitiNurhaliza Tarudin
ctdk Alhamdullilah,sebentar tadi selesai pelancaran album Fragmen..dan terima kasih @qudynkl kerana hasilkan dress yg ct suka #selamatberbuka #prayforgaza 1d

» LOG IN to write comment.

2d ctdk
Normal SitiNurhaliza Tarudin
ctdk Selesai masak..Sementara tunggu berbuka ni tgk program 'always a traveller' .. @mizznina1780 MasyaAllah..tq for this meaningful program & u really inspiring me'.. 2d
  •   baju_bawah_rm20 Jum visit my ig 1d
  •   badantinggi_langsing Yg mau tambah tinggi cek ig kita ya :) 1d
  •   myrizal Ada 6 episodes in total... last Sunday dah abis... @ctdk bole catch up tgk balik kat application Astro on the Go atau pun login kat PC kat website onthego.astro.com.my ustazah @yasminmogahed memberi contoh kehidupan harian yg sangat senang kita fahami. sebuah dokumentari yg 'ringan' & santai tetapi pembuka mata kita sebagai khalifah dimuka bumi ini, insyaAllah. pemandangan di New Zealand menunjukkan kebesaran Allah 1d
  •   mr_anoor Tahniah 1d
  •   almy_tralalala INAI HOMEMADE PROMO RAYA HERE 23h
  •   gerobok_muslimah muslimah collection here!!! 22h
  •   halizanie Yer.. @ctdk sya pun ska rncgn ni... @mizznina1780 8h
  •   dress_handbag_onlineshop Me too.. 6h

» LOG IN to write comment.

2d ctdk
Video SitiNurhaliza Tarudin
ctdk Macaroni bakar.. 2d

» LOG IN to write comment.

2d ctdk
Video SitiNurhaliza Tarudin
ctdk Dah lama tak lenggang roti jala nie... 2d

» LOG IN to write comment.

3d ctdk
Video SitiNurhaliza Tarudin

» LOG IN to write comment.

3d ctdk
Video SitiNurhaliza Tarudin
ctdk Keluaran eksklusif SitiNurhaliza Collection by Jakel untuk Hari Raya ini.Dapatkan disemua cawangan Jakel diseluruh Malaysia. @jakeltextile @galeriariani 3d

» LOG IN to write comment.

3d ctdk
Lo-fi SitiNurhaliza Tarudin
ctdk Assalamualaikum semua..Buat pengguna dan yg sedang mencari produk Simplysiti jangan ketinggalan utk ke #klrayafest2014 di PWTC ..dapatkan product SS dgn diskaun hebat serta menderma bagi mereka yang memerlukan..
Sesiapa yg ingin beraya bersama saya juga boleh membeli koleksi bronze terbaru SS dgn diskaun 15%..mana tahu anda bertuah utk beraya bersama saya..CEPAT!!HARI INI ,HARI TeRAKHIR kami di sini!!.. Belanja sambil menderma .. @officialsimplysiti
3d

» LOG IN to write comment.

3d ctdk
Normal SitiNurhaliza Tarudin
ctdk Hahahahah By @mosyah07 "Latest Flair skirt cantik tak... go and follow them k. Diorng kat
@damansarastreetfest dari hari jumaat sampai ahad.... shopping raya rugi tak beli limited edition semuanye.
Klu nak custom made pun bleh...
Cantik kakak..... @sairahtarudin
@imyours_ig
@twentyeight_shop @glamourousbella" via @PhotoRepost_app
3d

» LOG IN to write comment.

3d ctdk
Normal SitiNurhaliza Tarudin
ctdk .. 3d

» LOG IN to write comment.

4d ctdk
Video SitiNurhaliza Tarudin
ctdk Permintaan ramai dan saya pun paksa Aaron nyanyi lagu Raya.. 4d

» LOG IN to write comment.

4d ctdk
Video SitiNurhaliza Tarudin
ctdk Cerita jam 2ptg tadi.. @galeriariani @jakeltextile 4d

» LOG IN to write comment.

4d ctdk
Normal SitiNurhaliza Tarudin
ctdk Senyummm by @jakeltextile "Live Update

Program Jom Raya Bersama Siti Nurhaliza Aaron Aziz"

Come and join us here

Liveupdate by @muhammadzameer and @rafflethazzle" via @PhotoRepost_app
4d

» LOG IN to write comment.

4d ctdk
Normal SitiNurhaliza Tarudin
ctdk Saya sibuk lelong, @rizmanruzaini sibuk posing..@jakeltextile "Live Update

Program Jom Raya Bersama Siti Nurhaliza Aaron Aziz"

Come and join us here

Liveupdate by @muhammadzameer and @rafflethazzle" via @PhotoRepost_app
4d

» LOG IN to write comment.

4d ctdk
Normal SitiNurhaliza Tarudin
ctdk Lelong!lelong!murah..murah..by @jakeltextile "Live Update

Program Jom Raya Bersama Siti Nurhaliza Aaron Aziz"

Come and join us here

Liveupdate by @muhammadzameer and @rafflethazzle" via @PhotoRepost_app
4d

» LOG IN to write comment.