» LOG IN to write comment.

  •   laksamanapaan Hahah..punya lah tertanya2 apesal kamera tak follow motor tu..egtkan nak fokus kat motogp..rupanya ada alfaromeo kat blakang..hahah..berdekah gelakk.. 1mon
  •   chobiell @laksamanapaan boleh agak jugak eh...memang mai tengok nak tengok alfa romeo ja..hihihi 1mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

chobiell In shaa Allah!! Umar sampai masa kita beli #alfaromeo #giulia ni naa.. #aos14 #classic #clasiccar #layananaklagibagus credit to @mr_nizam 1mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

  •   mohdzammil Awai smpai 5mon
  •   chobiell @mohdzammil kita cuti awai...haha 5mon
  •   gohealthy_tinggi.langsing Salam Sejahtera Sekalian
    "Promo" Great Edition, for your BODY
    (PENINGGI) (PELANGSING-PENGGEMUK)
    +Perawatan KECANTIKAN Varian Herbal lainnya

    Pemesanan (tempahan) mudah......!!!
    konsultasi bebas 5mon
  •   gohealthy_tinggi.langsing Please kunjungi contact person kami di:
    We Chat : Sayidmaz
    Line. : Vindyrest
    WA/ Hp. : +6285361798881 5mon

» LOG IN to write comment.

  •   trirol1 Yes it is 5mon
  •   gohealthy_tinggi.langsing Salam Sejahtera Sekalian
    "Promo" Great Edition, for your BODY
    (PENINGGI) (PELANGSING-PENGGEMUK)
    +Perawatan KECANTIKAN Varian Herbal lainnya

    Pemesanan (tempahan) mudah......!!!
    konsultasi bebas 5mon
  •   gohealthy_tinggi.langsing Please kunjungi contact person kami di:
    We Chat : Sayidmaz
    Line. : Vindyrest
    WA/ Hp. : +6285361798881 5mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

  •   hafizmt84 pergh..abg long dil.. 6mon
  •   pomade_grenade @chobiell sekarang gua perasan, wajah ni la yg gua sering terserempak masa solat jumaat di masjid besi.. Ada jugak gua geng handlebar di putrajaya hehe 3mon
  •   chobiell ya ka..pasai pa tak tegur @pomade_grenade jumaat ni jumpa lagi tegur lah aku... 3mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

  •   morjtz_ Great! Check my w123 8mon

» LOG IN to write comment.