5d bellnof
Normal Bella nofita

» LOG IN to write comment.

bellnof Yeay 2nd place,yeay kita menang walaupun juara 2,yeay makasih lady tiger. Maaap ya ka betek,kita bikin bete sama main kita yang ga mood dari awal,ngap ngapan,cape mulu ya namanya juga cewek wkwk. Gapapa ya juara 2!LadyTiger semangat teruus 4w

» LOG IN to write comment.

bellnof A women who cuts her hair,is about to change her life- Coco Chanel  4w

» LOG IN to write comment.

bellnof GA NYANGKA! LADY TIGER GOES TO FINAL! modal setim cmn 7 yang seharusnya 9 orang dan 2 orang berhalangan dan harus ada 2 orang foul out pas akhir akhir,kita lolo semi final! Akh gila,semua karna coach kita tercinta kak BETEK dan kekompakan kita. Menyicipi final men uhuy! Gasia sia hasil jeripayah kita semua. Termikasih para ladytiger! Semangat buat kita semua. Love you guys  Smanti! Sesesesemanti!!  2mon

» LOG IN to write comment.

bellnof "Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself"  #throwback 2mon

» LOG IN to write comment.

bellnof Modelmodelan seketika #throwback 2mon

» LOG IN to write comment.

bellnof Anti racism  3mon

» LOG IN to write comment.

bellnof Dcm's 17th birthday thanks for the party last night unyilkuu{} 3mon

» LOG IN to write comment.

bellnof Ini kelompok bahasa sundaku  4mon
  •   viesyaanput Ya allah viesya putih bgt bella yang di pojok tengah kanan dan kiri 4mon
  •   bellnof Foto aslinyaa juga udah putih ve,kasian yang lain gelap lu doang wkwkk gapapa ve kalii kali wkwwwk @viesyaanput 4mon
  •   viesyaanput Kayak hantuuu ih malu 4mon
  •   bellnof Lebay lu,putihan tante gue @viesyaanput 4mon

» LOG IN to write comment.

bellnof Ootd sekaliih~ 4mon

» LOG IN to write comment.

bellnof 'But first,let me take a selfie' 4mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

bellnof Falling in love with that skirt <3 4mon

» LOG IN to write comment.

bellnof 'I am beautiful no matter what they say.Words can't bring me down so don't you bring me down today' Christina Aguilera 4mon

» LOG IN to write comment.

bellnof 'The only time you should ever look back, is to see how far you've come' 5mon

» LOG IN to write comment.

bellnof Ignore my face. 5mon

» LOG IN to write comment.

bellnof Sitembem,yes! 5mon

» LOG IN to write comment.

5mon bellnof
Normal Bella nofita
bellnof Ini badan siapa? :O 5mon

» LOG IN to write comment.

  •   aurarinjani Ih kyut deh qa, pake app apa ya? Kewl,,,...,, 5mon

» LOG IN to write comment.

5mon bellnof
Normal Bella nofita
bellnof Ivi's 17th birthday party~ #latepost 5mon

» LOG IN to write comment.