amirahali You know when I posted this, I was feeling guilty for not remembering that today is your day but now the date has been marked on the calendar I still ingat the first time you greeted me on my foundation year, annoying betul but then times by times, thank you for always being a good listener to me. Not all people stay with me in my good and hard times but thank you for sticking around. Nope, not gonna say any flattering words more because no words could describe on how beautiful our friendship has turned to Stay weird, no worries you can always tell me your ups and downs (mostly banyak masalah dia ni) like you always did and just ignore those negative and paranoid thinkers Happy birthday si gedik Mahirah 2d

» LOG IN to write comment.

amirahali Happy Monday 4d

» LOG IN to write comment.

amirahali Had a late lunch with these two girls yesterday 7d
  •   amirahali Aku bukan kenal kau semalam @izgasm 7d
  •   izgasm So kau dah tau aku baik kann. So meh aku ngorat member kau. Hahahhaha 7d
  •   amirahali Dah lah botak. Dengan orang lain kau boleh tipu. Dengan aku tak payah lah hahaha @izgasm 7d
  •   izgasm Jangan kata orang lain. Kau pon bau hancing jea kene tipu ngan aku 7d
  •   faredshukor Hm tk ajak pun. Aku cuti sem ni hm 7d
  •   ajibjibjibjib Dekat mana ni ? 7d
  •   meesam92 Beso pingan mangkok haha 7d
  •   alyasq Is that big bowl of ice haha whoaaa 😯 6d

» LOG IN to write comment.

amirahali Bon appetite 1w

» LOG IN to write comment.

amirahali Going through my notes and at the same time my heart misses mom so badly! #badlighting #bukananakmanja #tapimemangrindu #makcomel 2w

» LOG IN to write comment.

amirahali But first..... Let me take selfies! Lol #bosanclassprogramming #dariasasitaksukaprogramming 2w
  •   frdshssn Same class lecture dulu au kal...hahahaha @khairulazmeer @qhaikal 2w
  •   amirahali Errrr lost 😦 apa yg tengah jd ni hahaha @frdshssn @qhaikal @khairulazmeer 2w
  •   qhaikal Urang luar salah tafsir kobar gadis kito bahayo lopeh corai sumo rotoh jadi milik dio jangan salah anggap napo lobihkan pompuan sobab laki bulih hidup kalau campak dalam hutan zaman dah berubah adat ditelan zaman dah takdo mewarisi cerito bertauladan apotah layi mengaku urang negeri bilo tanyo suku mano nak jawab pun tak reti @frdshssn @khairulazmeer 2w
  •   khairulazmeer Aku pun tak faham,aku tak terlibat ye miraaau2w
  •   amirahali Hahahahahaha kawan kau tu dah lah aku tak kenal tetiba je aku lost gila pastu comment mengarot hahaha @khairulazmeer @frdshssn @qhaikal 2w
  •   izgasm Like serious shit kau buat muka camtuh. Wasep aku gambo gambo tu. Aku nak buat meme 2w
  •   amirahali Ceh padahal rindu aku cakap jelah hahahahhaha @izgasm 2w
  •   izgasm Tak kisah la rindu ker ape. Wasep aku gambo gambo ni cepat 2w

» LOG IN to write comment.

amirahali Tak payah pergi jauh. Area rumah pun dah cukup #springseasonlahsangat 3w

» LOG IN to write comment.

amirahali No kidding, this is the first time jejak library 3w
  •   ni_ika Haha.. Ptar 1 aq ta prnh prgi.. Ptar 3 mmg tmpt lepak ar dlu mse 1st sem.. Btw, rindu kt hg mighaaaa.... 3w
  •   sofiahamka Best tk library dia ? 3w
  •   amirahali Rindu kau jugak Ika! Kau duduk luar ke dalam? @ni_ika 3w
  •   amirahali Oklahh best jugakkk @sofiahamka 3w
  •   ni_ika Aq dok lua ni.. Blok h.. Mehla dtg rmh aq weyhh.. Kw dok lua k dlm?? 3w
  •   amirahali Blok h kat mana? Kt seksyen 7 eh? Aku duduk luar jugak. Kt ken rimba. Tahu tak? @ni_ika 3w
  •   ni_ika Haah weyhh pusat komersial ni. Yg dpn.mcd je ni.. Kem rimba pdg jawa ke?? Kw bwk krete ke? Bg no watsapp.. Hlang no kw weyhh.. Hehe2.. 3w

» LOG IN to write comment.

amirahali Kemahiran Insaniah was more like 'weh amikkan gambar' 'weh selfie jom' 4w

» LOG IN to write comment.

amirahali Pipi tu tak tahulah nak cakap camna lagi 4w
  •   khairulazmeer Gila hardcore senyum gigi full 4w
  •   blobydee Putih nya gigi hang 4w
  •   amirahali Tengok lah gambar yang lain. Aku tak sah k kalau senyum tak nampak gigi hahaha 😎😎 @khairulazmeer 4w
  •   amirahali Haha effect cahaya kot Dee. Bilik pintar terang sangat hahaha @blobydee 4w
  •   izgasm Woiii besar nyaa gigi. Kahhsss 4w
  •   arkif18 Kejam ^ hahaha 4w
  •   amirahali Eleh jealous takde gigi cam aku ahakss @izgasm 4w
  •   izgasm Gigi aku lagi setail laaa. Come on. Botakk kott 4w

» LOG IN to write comment.

amirahali 22 March 2014 1mon
  •   alyasq Where can I find that tudung ehh. Purrdyyy 1mon
  •   nurnazura Nice :D 1mon
  •   amirahali That tudung I beli dekat booth jual jual macam dekat jalan TAR tu Alya. I think banyak je kot jual @alyasq 1mon
  •   amirahali Thanks @nurnazura :) 1mon
  •   alyasq @amirahali really eh.. mungkin skrg dah mula membanyak kat jalan TAR. Hehe thankss Amira 1mon
  •   amirahali Bila dah start membanyak and ramai org pakai tu lah jadi tak best. So go find now sbb org still tak discover sangat! Hehe your welcome Alya @alyasq 1mon

» LOG IN to write comment.

amirahali 'The most appreciated getaway is when you are in the middle of having morning classes and back at late evening, assignments and hectic place' 1mon

» LOG IN to write comment.

amirahali Selamat petang dari saya dan Hani 1mon

» LOG IN to write comment.

amirahali Black will never gets old 1mon
  •   izgasm Wuuuuu wuuuu wuuuuu 1mon
  •   amirahali Shadapp bitch @izgasm 1mon
  •   izgasm Aku lah yang paling tak bitchh 1mon
  •   amirahali Nah cermin. Tengok betul betul. Patt @izgasm 1mon
  •   izgasm Wuishhh. Rambut aku dah panjang la siott. Ahakkdd 1mon
  •   amirahali Ni lah nasib org takde rambut. Pray for you bro @izgasm 1mon
  •   hzmnrshm Once you go black, you never turn back ! 1mon
  •   blobydee OI MIRAHHHHHH Hahahaha 1mon

» LOG IN to write comment.

amirahali SORRY FOR WHAT HAPPENED YESTERDAY, DIANA! REPOSTING THIS PICTURE WITH LOTS OF HUGS, KISSES AND LOVES 1mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

amirahali The youngest cousin in my big families. Aaaaaaaaaa he was so cute when he was a little child and still cute till now. You will always be apple of my eyes dear Aniq Luqman 1mon
  •   nadfithri Awwww,in this pic he is so cute and different a bit from now kann... Seeing him grow up,truly an experience 1mon
  •   amirahali He's getting taller and I miss his curly hair!!! you tak balik rumah ke this weekend? @nadfithri 1mon
  •   nadfithri Hmm @amirahali tak balik,this weekend i have pre mock math exam..why?u nk come over to my house ke?;) 1mon
  •   amirahali No lah Im just asking @nadfithri 1mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

amirahali Happy International Women's Day! 2mon

» LOG IN to write comment.