aididmarcello Nak sangat p jalan kan?? Nah amik.... Hahahahaha #alyeaMarcello sanggup tahan puasa n tido dambil pegang perut lapar. #usopmarcello dengan toy dia, #imanmarcello layan jer... Suan plak aku tengok hahaha #throwback 2d

» LOG IN to write comment.

Valencia Aidid Marcello
aididmarcello Semalam last lokasi layan bro @zizanrazak869 di #jakelbangi #jakeltextile penampilan abg long fadil disini mmg bikin kecoh. Yg mana x beli baju raya lagi, jgn pk pjg, pergi ja #jakeltextile berhampiran anda. #throwback #mquestproductions #mqatwork 3d

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Kalau rumah korang blackout, apa 1st thing yg korang akan buat? Tel TNB, complain, merungut, maki hamun, meraba cari lilin?? Agaknya mcmana sahabat Islam kita di #gaza yg terganggu bekalan air, letrik, tidur dlm gelap dgn degupan jantung laju sambil berfikir "aku akan mati pada bila2 masa..." Wallahu a’lam bish-shawabi!! 6d
  •   aiem83 Terpikir jugak... dugaan mereka berkali ganda dr kita.. 6d
  •   kedai_malaysia + TINGGI? - / + BERAT BADAN? Line/Wechat: suplemenherbalalami 6d
  •   miss5ilvery Blackout sama...sebab terkejut...then, cari tepon, tgok kawasan umah lain, klo semua blackout...xtau dah nk buat apa..heheheh... 6d
  •   tnnorlida Yes..selalu terfikirkan diorg..mcmn la.. 6d
  •   nisnim Sama mcm @miss5ilvery.. Tp kalo umh len blackout sama ok kot.. Kalo rumah kita je agak stress sbb nk kena cari punca.. Kalo mlm sanggup tunggu pg utk jenguk2 meter kt luar umh. X berani nk kluar. Huhu.. 6d
  •   nisnim Br2 ni salah satu bhgn dlm umh lampu prob. Dah tukar tp x nyala jg. Mmg stress dok dlm gelap beberapa lama.. Pergerakan terbatas.. Bila terpk saudara seislam di sana yg diputuskn bekalan letrik mmg menginsafkn.. Mereka sgt kuat! Sekurang2nya kita kt sini masih ada punca letrik yg lain.. Erk.. Akibatnya sy lengah2kn tukar lampu sbb x de org nk tolong. Maklumla sy ni x cukup tinggi.. Huhu... Bila dah ada cahaya blk terasa nikmat.. Moga Allah kuatkn semangat dan tingkatkan iman saudara2 di sana..ameenn 6d

» LOG IN to write comment.

Normal Aidid Marcello
aididmarcello Shoot for 1M di #banting semalam mmg layan bila sekali sekala terjah kampung hirup udara bersih. #mqatwork #mquestproductions #aidid@work 7d

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Bahasa jiwa bangsa. Aku rasa kalau aku baca ni sebelum nak kencing, terus aku x jadi sebab layan gelak guling2 kat toilet hahaha #bahasajiwabangsa #aduhai #gelakgulingguling 1w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Bgn sahur tgk berita dunia cerita ttg #gaza, video bom sana sini. Semua hanya mampu post gambar, nangis, kesian, bercerita. Mana perginya sahabat2 Islam di tanah Arab? Sudah dibeli? Inilah tanda2 kiamat yg semakin hampir. Jomlah kita selitkan pada akhir doa kita setiap kali solat, doa pada mereka yg teraniaya di #gaza . Allahuakbar... Allah maha besar. 1w
  •   thejoezakaria Aku punya gambaq gaza kena padam ngan instagram. Ada org report. Kojaq! 1w
  •   herb_5store GREAT!! 1w
  •   khairizalkamarudin Tepat sekali apa yg saudara @aididmarcello kata. mana pergi saudara arab yg dekat di sana? 1w
  •   misses_suraya saudara arab sendiri pun xbersatu inikan pula melayu kite. 1w
  •   aididmarcello @thejoezakaria kita Islam sekarang dah ramai sudah terbeli dengan idea idea depa utk lalaikan kita. 1w
  •   zitafeelingud sedih dgn apa yg menimpa saudara seagama kita disana..lg sedih mne bntuan ketenteraan dr ngara islam yg laen?smga mereka yg tkorban syurga temptnya..kita hnya mampu bdoa.. 1w
  •   aididmarcello Akan dtg 1 hari dr mereka muka2 yg bengis yg akan takut dan tunpaskan zionis.. Dan pada ketika itu, tahulah kita bahawa hari tammat kita semakin mendatang... 1w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Nilah jadinya bila #pakbrahimmarcello nak lawan matanya yg ngantuk. Daddy suruh tdo xnak...jom kita layan dia nangis uuweeeekkk #aididmarcellofamily #nangis #wayangtinggi 1w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Baik punya cookies. Ni khas utk layan final 14hb nanti hahaha. Kalau mau try boleh call member saya ni @nadzmalakmal 013 7778854
#cloudcookies #nadzcatering

Tq abg aidid hehe
2w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Selesai interview Menteri paling cool aku pernah jumpa. Mmg sempoi gila YB Dato' Sri Hasan Malek #kpdnkk #sentuhanhijau #gianthypermarket 2w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Rezeki pagi #voiceover #hotfm bersama otai sist @marliamusa g power n natural gila sist!! Tabik spring 46 kali!!! #mquestproductions #mqatwork #aidid@work 2w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Pejam celik (sebut 2 kali), dah besar dah anak daddy ni. Daddy sll ingat dia dah 5 yrs old, tapi dia baby lagi rupanya...Selamat hari jadi sayang. (Alamak!! Daddy lupa order cake ) #usopmarcello #aididmarcellofamily #happybirthday 2w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Masa ni aku kesian kat #ImanMarcello sebab depa nak 2 talent ja, so rezeki #anamarcello & #usopmarcello iman dok melangut layan monitor dengan director hahaha cian :) 2w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Capsule #peelfresh dpt kerja dengan anak2ku #aididmarcellofamily alhamdulillah diorang ni main tibai ja, nasib baik semua ok & cepat settle. Thanks to #AnaMarcello #UsopMarcello 2w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Nak makan utk raya boleh, makan time layan world cup pun boleh. Yg pasti siapa lambat menyesal sebab ini pipiah manyak power punya. Rasa sekali terus curi kawan sebelah punya. #projekraya #rezekiramadan Jom Try!!! 2w

» LOG IN to write comment.

Valencia Aidid Marcello
aididmarcello Inilah kejadian kalau sapa yg x posa. Bukan lagi bwk round2 pakai keta mayat, tapi terus balut bawak pakai 4x4 pusing2 highway. Ada beran??? #jangantinggaiposa #throwback #justforfun #ramadhan 2w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Alhamdulillah, hari ke-4 dah dpt tau rupanya #pakbrahim kena Roseola Infantum (campak halus) tapi hari ni dah boleh balik umah dah. Bye2 semua, saya balik dulu, bolehlah daddy saya tgk bola mlm ni!!! #aididmarcellofamily 3w

» LOG IN to write comment.

Valencia Aidid Marcello
aididmarcello Day 3 @ #gleneagles with #pakbrahim & mummy @norziepwchek harap esok dapat discharge, insyaAllah. #aididmarcellofamily 3w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Day 2 @ #gleneagles with #pakbrahim & mummy @norziepwchek. Alhamdulillah, so far no denggi. 3w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Kesian #pakbrahim aku today warded @ #gleneagles. Daddy, mummy & tokme dia teman. Harap2 cepat sembuh :) #bloodtest #saynotodeggi #aididmarcellofamily 3w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Layan kepala aku kerja ngan mamat ni. Sempoi, relax, cool & happening @tomokofficial . Still roll utk #sentuhanhijau dan ni #selfie atas #EX5 sambil merempit di pekan #tioman 4w

» LOG IN to write comment.