ehakimhalim maklupa lamb dengan chicken sbb nak makan beef 3d

» LOG IN to write comment.

tinaqis Herbal tea 3w
  •   indahpermaataas Heyy followback ya :-) 3w
  •   aisyahdindasayang like semua foto foto aku ya:) ntar aku like back. Kalo udh coment done di foto ini ya.. tengkyu;) 3w

» LOG IN to write comment.

nasrezzalnasir Banana flavored milk drink 1mon

» LOG IN to write comment.

nwrizwandie The moment... 2mon

» LOG IN to write comment.

iam_firdaus Dinner for tonight #MiddleEastStyle 2mon

» LOG IN to write comment.

iam_firdaus Hai azam.. Hahaha @muhdalazam 2mon

» LOG IN to write comment.

addamiacarlisha Jom teka password !! 3mon
  •   aishahismail25 mcm mana nk padam gambar dlm ipad...huhuhuhuhu jenuh aku cari 3mon
  •   addamiacarlisha Dalam folder photo tu,ko tekan select kat atas belah kanan,pastu ko select gmbr.. nnt belah kiri ko jmpa gmbr tong sampah..pastu klik .. itulah caranya.. he he @aishahismail25 3mon

» LOG IN to write comment.

faizkun94 My first time. Treat my family with my own money. Selalunya abah yg belanja kami. #Alhamdullilah #Family #First 3mon
  •   syaffmsa Anak abah dah besar dah hahaha 3mon
  •   faizkun94 @syaffmsa ahaha kau bila nk besar pulak 3mon
  •   syaffmsa Hahaha aku dah besar dah tapi badan jelah. Aku tak masyukk mcm kau haha 3mon

» LOG IN to write comment.