sabryw IR student is me. The inspirators are them. Today I uploaded this picture and tagged their name on it. Vice versa, people will do the same when they took a pict with me. @dinopattidjalal @petergontha #iwansunito. 1mon
  •   sabryw Yuhuuuu, yang di germany @annaskaiskandamn ca va? miss both of you here -__- @anisasof 1mon
  •   anisasof MISS BOTH OF YOU TOOOOOO @sabryw @annaskaiskandamn 1mon
  •   annaskaiskandamn Ahhhh samaaaa.... Aku jauh banget dari kaliaaan @sabryw @anisasof 1mon
  •   sabryw Jauh pake banget ka @annaskaiskandamn gue bngung mau kesana beli tiketnya pake apa, btw, how is your study? And just gimme your current contact so I will be able to text you 1mon
  •   annaskaiskandamn Kesini dooonks pake pesawat lah cyin masa becaaaaak -_- ntar kt bisa jalan2 ke seluruh jermaaaan ️my study is fine, alhamdulillahhh. How about yours? Contact me through line yam: annaskaiskandar 1mon
  •   sabryw Naik pesawat sih pesawat, duitny cetak dimana? Well, everything is also fine here. Okay, I will text you later via line. Btw, lo tinggal sama siapa disana? @annaskaiskandamn 1mon
  •   annaskaiskandamn Gw tinggal sm temen2 gw d sini org indoo, @sabryw hmmmm bisa lahh di tukang fotokopi terdekat wlwkwk 1mon
  •   rizaldy_sp Folback dong 3w

» LOG IN to write comment.

sabryw "Indonesia is everything. Indonesia is my country, my land, my family..." (Mr.Dino Patti Djalal and Indonesia) #AkuCintaIndonesia 1mon

» LOG IN to write comment.

farahmachyana Coffe ambasador 3mon
  •   rintanovs Diet ngapa nduttt biar ateppp 3mon
  •   farahmachyana Diet itu butuh doa dan niat yg besar seperti badan gue sekarang ini, sekian- 3mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

gamahadi Red carpet MDGs youth award 4mon
  •   dulcewaria Kmoh dapet award apah, beb? 4mon
  •   gamahadi Virginity award ka bebih hihihi...akoh cm tamu undangan kok. Buat keprok2 centong ajah 4mon

» LOG IN to write comment.

meutiaaulia Hallo Pak Ahok 4mon

» LOG IN to write comment.